Dragon's Footprint: Air Force 1 '07 G-Dragon 2.0

Dragon's Footprint: Air Force 1 '07 G-Dragon 2.0

Utmärkt sneaker

 

Nike Best reps  Force 1 Low G-Dragon Peaceminusone Para-Noise 2.0 är en unik sneaker som sticker ut i mängden. Denna sko är ett samarbete mellan Nike och K-Pop-stjärnan G-Dragons modemärke, Peaceminusone.

 

DIY-konstnär

 

Den här uppföljaren bygger vidare på förra årets DIY-tema Nike Best reps  Force 1 Low G-Dragon Peaceminusone Para-Noise 2.0. Skons vita ovandel är behandlad med en unik lackbeläggning som med tiden kommer att nötas av och avslöja G-Dragons dolda konstverk. Skons utseende kommer således att förändras över tid, vilket ger varje par en unik touch och en personlig koppling till konstnären. G-Dragons inflytande syns inte bara i designen utan också i idén om att skapa något dynamiskt och föränderligt, vilket gör skorna till mer än bara ett modeuttryck, utan även till en konstnärlig upplevelse i ständig förändring.

 

Daisy Touch

 

Peaceminusone Daisy-motivet broderas konstfullt på tungan och kompletteras av eleganta svarta färgränder som löper längs hela den vita sulan. Denna detalj lägger till en lekfull och personlig touch till skon, vilket förstärker dess unika karaktär.

 

Release och prissättning

 

Best reps Force 1 Low Peaceminusone Para-noise 2.0 släpptes i november 2020 för $200. Det är ett måste för alla sneaker-entusiaster eller fan av G-Dragon.

 

Slutgiltiga tankar

 

Nike Best reps Force 1 Low G-Dragon Peaceminusone Para-Noise 2.0 är mer än bara en sneaker. Det är en bärbar konst som berättar en historia. Med sin unika design och dolda konstverk är det en sko som verkligen sticker ut. Oavsett om du är en sneakerhead eller ett fan av G-Dragon, är den här skon ett bra komplement till alla kollektioner.


losangelesgalaxyfansclub

199 Blog posts

Comments