Tuomitsee Manchester Unitedin kapteenin nettikritiikin: "Se on säälittävää"

Tuomitsee Manchester Unitedin kapteenin nettikritiikin: "Se on säälittävää"

Erik ten Hag vahvisti Manchester Unitedin kapteenin Bruno Fernandesin johtajanominaisuudet sen jälkeen, kun hänen joukkueensa putosi FA Cupista Nottingham Forestin käsissä viidennellä kierroksella. Casemiron 89. minuutilla tekemän, Liverpoolia vastaan pelattavaan puolivälieräotteluun johtaneen voittomaalin jälkeen ten Hag syytti Forestin pelaajia Fernandesin kimppuun hyökkäämisestä, kun tämä nilkutteli ulos City Groundilta. United kohtaa sunnuntaina Manchesterissa derbyn.

Erik ten Hag leimasi Bruno Fernandesin arvostelun "säälittäväksi" ja sanoi, että Nottingham Forestin pelaajien ei pitäisi arvostella kapteeni Halvat Manchester United jalkapallopaidat Emirates FA Cupin 16. kierroksella.

Fernandes oli avainasemassa vaikeassa 1:0-voitossa ottelussa Halpa Manchester United jalkapallopaita setti lapsille. Hänen vapaapotkunsa pohjusti Casemiron voittomaalin 89. minuutilla.

Tämä mahdollistaa puolivälieräottelun kotonaan Liverpoolia vastaan, mutta kaikki ei ollut Ten Hagin kannalta positiivista, sillä Fernandes lopetti ottelun nilkuttaen City Groundilla.

"En halua mennä siihen, koska näitte, että Forest tähtäsi häneen, joten en voi sanoa, mitä hänellä on, mutta se oli vakava vamma", Ten Hag sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. "Häneen kohdistui paljon virheitä.

"Ehkä olen vähän liian kova, mutta kun hänellä on pallo, he ovat todella kovia häntä kohtaan."

Fernandesia kritisoitiin hänen esityksestään 2-1-kotitappiossa Fulhamille lauantaina. Sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa hän hyödynsi rikkeen ennen kuin nousi nopeasti jaloilleen ja osallistui peliin.

Hänen johtajuusominaisuuksiaan on myös kyseenalaistettu tällä kaudella, sillä Halvat Manchester Unitedin jalkapallopaidat lapsille on Valioliigassa kuudennella sijalla ja kahdeksan pisteen päässä Mestarien liigan paikoista.

"Sitten näen, että häntä arvostellaan sosiaalisessa mediassa", Ten Hag lisäsi. "Se on säälittävää. Hänellä on vakava loukkaantuminen, mutta hän pelasi lauantaina ja taisteli sitten päästäkseen tähän peliin.

"Hänellä on erittäin korkea kipukynnys, ja viime vuonna hän teki jotain vastaavaa Spursia vastaan ja välierässä [Brightonia vastaan]. Se osoittaa hänen johtajuutensa, koska se osoittaa hänen luonteensa, ja se on erittäin hyvä, kun olet johtaja."

Forestin valmentaja Nuno Espirito Santo torjui Ten Hagin väitteet, joiden mukaan hänen pelaajansa olisivat ottelun aikana erotelleet Fernandesia joukkueensa ulosajon jälkeen.

"En usko", Nuno sanoi. "En nähnyt sitä, mitä Erik näki.

"Hän [Fernandes] on erittäin hyvä pelaaja. Häntä on hallittava. Teimme sen reilulla tavalla.


losangelesgalaxyfansclub

200 Blog posts

Comments