Zidane osannolik i Bayern, framtiden oklar

Zidane osannolik i Bayern, framtiden oklar

Som det brukar vara när ett stort jobb dyker upp, har Zinedine Zidanes namn varit i rubrikerna. De senaste veckorna har han nämnts som en potentiell tränare för Billiga Manchester United fotbollströjor barn, och en kandidat för jobbet i Bayern München, medan det förra sommaren var Paris Saint-Germain som ville ha honom.

Jonathan Johnson säger dock att även om han skulle vilja att Zidane återvänder till laget så snart som möjligt, och Zidane har sagt så, är det osannolikt före sommaren. Jobbet han verkligen vill ha är med det franska landslaget, vilket han förväntades få innan Deschamps förlängde sitt kontrakt förra året till 2026. Om Frankrike inte presterar bra i EM i sommar kommer Zidane att ta över.

Om så inte blir fallet kan Zidane börja utforska alternativ, såsom sin tidigare klubb Billiga Juventus fotbollströjor damer, eller hemstadsklubben Olympique Marseille, och åtminstone positionera sig för en potentiell öppning. Om ett övertagande av Marseille skulle ske, skulle det kunna ge Zidane en plattform att bygga vidare på. Hur som helst tror Johnson inte att han kommer att vara Bayern-tränare i sommar.

Zidane har bara tränat Billiga Real Madrid fotbollströjor, men gjorde det med enorm framgång och säkrade tre Champions League och två La Liga-titlar under två perioder, men hans frånvaro från spelet sedan 2021 tyder på att han inte är villig att hoppa in i spelet om han inte känner att möjligheten passar honom.

[email protected]


losangelesgalaxyfansclub

199 Blog posts

Comments